Kina er somregel et godt stykke unna. Men i vårt tilfelle var det 15min unna 🙂 I Chinatown var det fullsstappet av småsjapper som solgte silke og all verdens jallavarer. 99% av folka var kinesere. Artig å traversere gatene, utrolig mye å se. Vi smakte på digg mat, og gjorde et par kupp. Absolutt turen verdt.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Vi tok også turen innom Ripley’s Believe It or Not Museum. Her var det utrolig mye rart! Veeeldig mye rart 🙂

Blog Image

Stor – eller liten i forhold?

Blog Image

?!?!?

Blog Image

?!?!?

Blog Image

Hvor finner man en TO ETASJERS M&M butikk med en gigantisk reklameskjerm? Jo, i New York 😉

Woohoo, nå er snart tre uker forbi, og vi skal snart sette snuten hjemover til Norge og lille Grimstad. Gjett om vi gleder oss til å komme hjem! Tar på å oppleve så mye som vi har gjort til nå 😉 I morra blir det en rolig dag. Litt siste liten-shopping kanskje, og pakking før vi drar på frædda.