I går tok vi turen bort til Top of The Rock (Rockefeller/ NBC Building). På vei bort, stakk vi innom et knøttlite bakeri – “The Magnolia Bakery”. Her selger de cupcakes og andre godsaker. Maks 12 enheter per kunde.

Blog Image

Det er alltid en kjempe lang kø, som går ut på gaten, men det var absolutt verdt hvert vente-minutt! De var a little taste of heaven 😉 Det var jo et stam sted for Sex and the City, så nedenfor ser dere at Carrie koser seg med en cupcake.

Blog Image
Heisen opp til 67′ etasje, gikk utrolig raskt. Taket var gjennomsiktig glass, sånn at man fikk se oppturen/nedturen i heissjakta. Heftig 🙂 Det var litt av en utsikt på toppen!!! Midt i bildet sees Empire State Building. Vi dro heller til TOTR istedet for Empire, for å slippe laaaang kø.

Blog Image

På hjemveien tok vi en omvei bare for å se Wallstreet. Her krydde det av banker, både kjente og ukjente. De fleste som jobber her jobbet sikkert overtid pga finanskrisen, som dessverre også finner her.

Blog Image
Det er så utrolig greit metrosystem her. Veldig lett å forstå, og tar oss fra øst til vest, og nord til sør på kort tid

Blog Image

Sven: Denne må du vise til Leif! Mustang Limo er ikke noe man ser hver dag, spesielt ikke i Grimstad 🙂 [Trykk her for større bilde]

Annenhver bil i LA var nesten en ‘strukket bil’, her er det vel litt mindre kjendiser, så ikke så mange. Vi lurer alltid på hvem som skjuler seg bak de sotede vinduene..