I går tok sjekka vi ut fra hotellet i LA, og satte kursen mot Ontario hvor vi tok en del timers stopp på et gedigent kjøpesenter. Her fantes noe for enhver gitt. Midt i “gågatene” i senteret, var det satt opp en del tannlegestoler i ring, der man kunne få tannbleking ved å sitte 20min i stolen. Mye rart i USA smiley

Videre så kjørte vi gjennom Mojave ørkenen. Her var det et heftig dødt terreng. Veiene gikk på rette sletter så langt øyet kunne se, så det var til tider milevis mellom hver sving.

Blog Image

Etter totalt 450km kjøring, kom vi frem til hotellet vi skal bo 4 netter på: New York New York Hotel. Utrolig fasinerende hotell som er en sammensetning av kjente bygninger fra New York. Empire State, Frihetsgudinnen, etc. Det går også en svær berg-og-dalbane rundt hotellet (som går rett utenfor vinduet vårt i 20. etg).

Las Vegas er et svært sirkus. Utrolig med blinkende lys og limousiner i alle varianter. Gamblere i cowboyhatter og øl i hånda står langs spillebordene, mens de eldre damene sitter og drar i bandittens ene arm.

Her flyr det store Zeppelinere på kveldstid med enorme videoreklamer. Det er i mørket ting skjer her!

Blog Image

Alt på bildet her, er ETT hotell. Det er her vi bor i Las Vegas.